De teamindeling voor het seizoen 2021-2022 is bekend! Voor dames 2 en 3 is de indeling nog redelijk voorlopig, omdat deze teams eventueel nog samen gevoegd kunnen worden. Voor de andere teams is de teamindeling zo goed als definitief, maar kan als gevolg van ledenmutaties nog enigszins wijzigen. Op dit moment zijn bijvoorbeeld nog niet alle trainers bekend. Wanneer hier meer duidelijkheid over is, wordt dit ook op de site nog aangepast.

Voor snelle toegang klik: Dames 1Dames 2Dames 3Heren 1Heren 2RecreantenMeisjes A, Meisjes BCMV Niveau 6CMV Niveau 5. Ook zijn de indelingen nog terug te vinden in het leden-menu onder teams. De achternamen zijn in het kader van de AVG afgekort.

Ook de trainingstijden zijn bekend. Zie het Trainingsschema voor het overzicht. Deze is ook te vinden onder het leden-menu onder informatie.