Open training

De zomervakanties zijn voorbij, de scholen zijn weer begonnen en bij de Smildeger Sportverenigingen zijn de eerste trainingen weer gestart. Ook bij Volleybalvereniging Fama zijn de eerste ballen weer geslagen en de eerste wedstrijden staan weer op het programma. Wil jij uitzoeken of volleybal wat voor jou is? Kom dan naar de open training op dinsdag 10 oktober in de Smeltehal in Smilde.

De dames- en heren teams bij Fama spelen in de 3e, 2e en 1e klasse van de Nevobo-competitie. Daarnaast is er een gezellig recreantenteam dat meespeelt in de competitie in Smilde e.o en er zijn diverse jeugdteams. Door het onverwachts wegvallen van leden zijn er sowieso per direct plaatsen ontstaan bij Dames 1 en Heren 1. Voorwaarde voor deze teams is dat je volleybalervaring hebt en mee kan komen met het niveau van het team. Heren 1 komt uit in de 1e klasse en Dames 1 is gebrand om dit jaar te promoveren naar de 1e klasse. Heb je iets minder ervaring? Dan past Dames 2, Heren 2 of de Recreanten misschien goed bij jou!

Trainingstijden
De jeugd traint van 18.00 tot 19.30 uur en van 19.30 – 21.00 uur. De senioren trainen tussen 19.30 – 22.30 uur. Heb je interesse om deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de Fama Facebook. Op basis van je ervaring wordt dan bepaald bij welk team je het beste kan meetrainen. Uiteraard hoef je niet alleen te komen, neem vooral een vriend of vriendin mee!