Vandaag moesten we tegen het team dat eerste staat in onze poule. Om 19:30 ging de wedstrijd van start.

Het verloop van de eerste set ging prima. We speelden lekker ons spelletje, maar maakten hier en daar wat foutjes. Daarom eindigde de stand met 17-25 voor Oranje Nassau.

De tweede set ging ook netjes. We kwamen wat meer in ons eigen spelletje en wisten de puntjes hier en daar te pakken. Helaas verloren we ook deze set met 17-25.

De derde set ging beter dan de vorigen. Ons eigen spelletje konden we prima spelen, alleen de opslag ging wat minder dan gedacht. Uiteindelijk hebben we deze set verloren met 19-25.

De vierde set was de beste set van deze wedstrijd. We liepen in het begin wat achter, maar later stonden we 6 punten voor. Dat kwam door het mooie samenspel. Helaas lieten we onze tegenstander ons inhalen en verloren we uiteindelijk met 21-25.

Door EsmeƩ Bruins