Zaterdag vier maart was er weer volleybal, het was een thuis wedstrijd.

De eerste set hadden we verloren met 4/2 en de tweede set

hadden wij ook verloren met 4/1 de derde set hadden wij gewonnen met

3/2. De eerste set was spannend omdat we stonden eerst voor en hadden

uiteindelijk verloren en de tweede set was het andere team een beetje beter

En de derde set hadden wij gewonnen maar het was wel spannend omdat

het eerst 1/1 stond en daarna 2/2 en uiteindelijk hadden wij gewonnen met

3/2.

Wedstrijdverslagje FAMA N3 1 meiden miniteam, zaterdag 15 oktober 2016. Vertrek om 10.00 uur vanaf de sporthal Smilde, op naar Zuidwolde. Noa, Daphne, Tara en Robin hebben er onder leiding van coaches Marleen en Fabienne veel zin in.

C:\Belangrijke documenten\Buurtvereniging Vroomsdraai\Uitnodigingen\Volleybal_cool.jpg

Kledingmisverstandje helaas en dus aangekomen zonder shirts, afijn volgende keer beter. Gelukkig zijn er wel veel supporters aanwezig, er staan drie wedstrijden op het programma deze ochtend. De 1e tegen Wik Bovensmilde N3 1 werd na een spannende inhaalrace van onze meiden verloren met 5-2. Bij de start van de 2e wedstrijd tegen Olhaco N3 1 kregen de meiden van Fama het flink aan de draai en gingen ze lekker samenspelen. Na een voorsprong van 2-0 zakte het spel een beetje in en kon de tegenstander toch nog voorbij komen en werd helaas ook dit potje met verlies afgesloten 5-3. Toen even pauze met koekjes, snoepjes en drinken om kracht te kweken voor de 3e wedstrijd tegen Olhaco N3 2. Prachtig om te zien dat de mini meiden met nog maar een paar trainingen in de benen een super rally neer konden zetten. Met uiteindelijk 7-1 verlies bleek ook deze tegenstander te sterk voor de meiden van Fama. Nu even uitrusten en genieten van een weekje herfstvakantie en dan op naar 29 oktober waar in Hoogeveen weer drie wedstrijden staan te wachten..

VCZ was een spannende wedstrijd

maar we hebben toch verloren op 6-3 dat was de eerste wedstrijd

de wedstrijd tegen SMASH was best moeilijk en jammer genoeg hebben we die ook verloren met 6-2 dat was de 2de wedstrijd

de wedstrijd tegen OLHACO N3 2 was ook best moeilijk en die hebben we verloren met 7-1 dat was de 3de wedstrijd

de wedstrijd tegen OLHACO N3 1 was ook wel een beetje moeilijk maar die hebben we jammer genoeg ook verloren met 5-3 dat was de 4de wedstrijd

ik vind dat we goed hebben gespeeld ook al hebben we alles verloren.

Ik vind dat we het goed hebben gedaan ook al hebben we de laatste wedstrijden met z’n 3en gespeeld omdat een van de spelers een zere enkel had

Bedankt voor de leuke wedstrijd groetjes Tara

Hallo,
Zaterdag 1 oktober hebben wij n3 1 onze aller eerste wedstrijd gespeeld in Bovensmilde.
De eerste wedstrijd hebben wij 2 -6 verloren. de tweede wedstrijd 4-4 gelijk gespeeld en de derde wedstrijd 7-0 verloren.
ik vond het leuk en spannend.
groetjes Daphne Pieters

de eerste wedstrijd : hebben we verloren , maar hun hebben goed

samengewerkt .

de tweede wedstrijd : hebben we ook verlorenen , werd goed samen

gespeeld,en er werd veel drie keer gespeeld .

de derde wedstrijd : hebben we helaas ook verloren , er werd weer goed

samengespeeld , maar er wordt niet veel naar de voorste gespeeld

waardoor het mis ging .

gr.Sylvia

Vandaag hebben we weer wat beter gespeeld dan de vorige keer.

Maar we hebben jammer genoeg wel verloren.

We moeten ook wat meer bovenhands spelen en beter op de bal letten.

Maar verder ging het heel goed en we hebben met veel plezier gespeeld.

Groetjes Jochem Vos.

De eerste wedstrijd moesten we tegen Fama N6 2

Eerste set

We hadden 19-18 gewonnen dachten we. Maar dat was eigenlijk niet zo, zei Lydia later: het had eigenlijk 19-19 moeten zijn (had te maken met wel of niet het punt afmaken na de zoemer).

Tweede set

We waren lang ongeslagen en wonnen uiteindelijk met 25-12.

De tweede wedstrijd moesten we tegen V.C.R. N6 1

Eerste set

Het ritme was er even uit V.C.R had meer punten, maar wij speelden 3 keer over. Zij niet.

Tussenstand was 11-27.

Tweede set

Op het eind verloren met 18-27 . Wij speelden mooier.  Wij speelden 3 keer over en zij deden alles gelijk naar onze kant. Lieke had een mooie smash. Iris had een mooi blok en daarmee kregen we een punt. Iedereen was wel scherp. Inge was overal en deed goed mee.

De derde wedstrijd moesten we tegen AFC Appelscha N6.1

De eerste set

29-16 gewonnen.

Goed gespeeld

De tweede set

21-17 gewonnen. Lieke was heel scherp.

Iedereen deed goed mee. AFC was veel groter maar toch goed gespeeld en gewonnen.

Groetjes, Simone

Zaterdag 6 februari om 8:15 uur verzamelen en samen naar de sporthal in Appelscha. Om 9 uur de eerste wedstrijd. Gelukkig weer met een compleet team en dat was erg leuk!

Olhaco N6-1 tegen Fama N6-1 1ste set 15-27  2de  set 14-27   Was een hele mooie wedstrijd om te zien. We hebben goed 3 x gespeeld en dat ging super goed!! We gingen voor de bal .  Deze wedstrijd gewonnen!

V.C.R. N6-1 tegen Fama N6-1 1ste set 27-15  2de set 24-18     Tegen de koploper. We hebben ons eigen spel gespeeld en dat ging goed. 3x spelen en steeds meer blokken! Niet gewonnen maar wel een mooie inzet!

Fama N6-1 tegen AFC N6-1 1ste set 21-17  2de set 33-15          Hier kwamen we ook goed in actie.  Mooie smash! Blokken en 3 x spelen. Deze wedstrijd ook gewonnen! Echte super gedaan meiden!!

Op naar zaterdag 13 februari en dan thuis.

Groetjes Inge