Afgelopen zaterdag is het laatste toernooi van de eerste seizoenshelft voor de cmv-spelers gespeeld. En voor Fama's N4.1 was dit een succesvol seizoen: ze zijn namelijk kampioen geworden! Onder leiding van trainer en coach Tjeerd v.d. Heide wisten de meiden de eerste positie te veroveren. Een knappe prestatie! De komende tijd gaan de meiden zich voorbereiden op de volgende stap, want vanaf januari zullen ze uitkomen op niveau 5. Gefeliciteerd meiden en succes in niveau 5!

N4.1

EEN KNAPPE PRESTATIE!
Niet zo heel erg lang geleden - in december 2015 - waren de meiden van Fama's huidge n5.2 ongeslagen kampioen in niveau 4. Uiteraard zijn de meiden destijds doorgestroomd naar niveau 5. En nieuw niveau waarin het 'echte' volleybalspelletje wordt gespeeld.
Afgelopen zaterdag 9 april, tijdens het laatste minitoernooi van seizoen 2016/2017, in Smilde was het weer reden voor een feest: de meiden zijn namelijk weer kampioen geworden. Samen met DOK uit Dwingeloo delen ze een eerste plaats met 42 punten uit 12 wedstrijden. Een super prestatie! Namens de vereniging van harte gefeliciteerd!

N5.2 kamioen

Fysiotherapie Midden-Drenthe heeft de twee jongensteams in de mini-afdeling in het nieuw gestoken. Fama's N4.1 en N4.3 en voorzitter Ed Engelen hebben Mirjam Stroetman zaterdag 10 oktober 2015 bedankt met een mooie bos bloemen.

Mini-jongens in het nieuw klein

De nieuwe indeling voor de mini's en meisjes-B en -C voor het seizoen 2015 /2016 is bekend.

(Klik op de onderstaande afbeelding voor het pdf-document met de teamindelingen.)

Voor een aantal teams zijn de trainers nog niet bekend. Heb je enig ervaring met volleybal en lijkt het je leuk om training te geven? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Nieuw

Dag allen,

Graag willen wij onze CMV jeugd uitnodigen voor een gezellige en  "spannende" seizoensafsluiting op zaterdagmiddag 30 mei a.s.

Voor het organiseren van de activiteit, welke we nu nog niet verklappen, en de catering moeten we wel weten hoeveel mini's er komen. Zou u uw zoon of dochter willen aanmelden voor 20 mei a.s. per mail bij Mirjam Hamstra ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) of Marieke Bazuin (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)? Naast dat de vereniging een deel voor zijn rekening neemt vragen wij een eigen bijdrage van 6 euro per kind.

Het programma van de middag is als volgt:

12.30 uur: verzamelen bij sportcafé Radix.

13.00 uur: start activiteit (die we nu nog niet verklappen)

16.00 uur: patat en ijs eten bij sportcafé Radix.

17.00 uur: einde seizoensafsluiting

We zien onze mini's graag op zaterdagmiddag 30 mei a.s.!!

Tot dan! Wij hebben er zin aan!

Vriendelijke groet,

namens de jeugdcommissie vv FAMA,

Mirjam Hamstra en Marieke Bazuin

Onder leiding van trainer Tjeerd van der Heide is Fama's N2.1 in de tweede helft van het seizoen kampioen geworden in niveau 2. Afgelopen maandag zijn de dames en hun trainer gehuldigd! Namens ons allen gefeliciteerd en veel succes in niveau 3 volgend seizoen!

IMG 0504

IMG 0503

Het miniseizoen van aug tot december is nog niet helemaal voorbij, maar N3.1 en N4.1 hebben al hun wedstrijden gespeeld en zijn kampioen! Hoera! Afgelopen zaterdag, 6 december, speelden beide teams hun laatste wedstrijden. En met succes!

En aan het einde van het eerste deel van het miniseizoen is ook Fama N2.2. kampioen geworden! Hoera!

Namens de vereniging van harte gefeliciteerd!

n3.1n4.1

N2.2 kampioen