Hoi,

afgelopen vrijdagavond moesten we tegen Emmen mb 4. Dit was onze eerste uitwedstrijd dit seizoen. Het was erg leuk ondanks dat Joni en Britt er niet bij konden zijn om ons te helpen. Het ging erg goed er waren goede set-ups en hele goede aanvallen zowel tijdens het inslaan als tijdens de wedstrijd. De wedstrijd begon om 19:00 uur en het ging de eerste en tweede set gelijk op maar de tegenstanders bleven ons de eerste set net voor, de tweede set bleven wij weer net voor en de derde set stonden we met een achterstand maar we wisten ons weer bij de brengen. Helaas hebben we net verloren. De standen waren: de 1e set 26-24 voor Emmen, de tweede set 25-21 voor ons en de derde set 25-21 voor Emmen. We waren wel een beetje boos tijdens de wedstrijd op de scheidsrechter van Emmen want wij als team vonden de scheidsrechter een beetje partijdig maar we konden er niks aan veranderen.

Groetjes Simone F