Vandaag, 18 november, moesten we een thuiswedstrijd tegen WIK uit Bovensmilde. Daar hebben we vorige week met 3-0 van gewonnen.

De eerste set ging, ondanks dat we nog niet helemaal wakker waren, best goed. We wonnen met 25- 15. De tweede set ging in het begin iets minder. We hadden een achterstand van ongeveer 6 punten. Vooral omdat we niet zo goed meer wisten waar we moesten staan en Julia last van haar been kreeg. Door aanwijzingen van de coaches ging het gelukkig op tijd weer goed en haalden we ze weer in. Gewonnen met 25-22. De laatste set ook gewonnen met 25-16. Tot nu toe hebben we alle wedstrijden nog gewonnen

Groetjes Iris Kampen
Fama mc1

11 maart moesten we spelen tegen Afc MC2. Het wordt een spannende wedstrijd, want we staan 6de en 7de op de ranglijst. We begonnen sterk, maar verloren de set. Op naar set 2, we zatten er gelijk boven op en met succes weer een punt in onze broekzak. De laatste set begon niet zo goed, we kwamen fors achter, met veel inzet, kwamen we weer op gelijke hoogte. Het was te laat, we verloren de set nipt.

Meisjes C3 Ilse

hoi, ik ben Renee Engelen en afgelopen zaterdag moesten wij een erg belangrijke wedstrijd spelen tegen DIO Oosterwolde. Dit zou bepalen of we een grote kans, kleine kans of geen kans op het kampioenschap kregen. De eerste set stonden we gelijk al ver achter, later trokken we het op met 2 of 3 punten verschil, en toen stond het 24-21 voor DIO, maar we hadden toch gewonnen! De 2e set ging makkelijker en hadden we ook gewonnen, maar in de derde set kwam DIO terug en waren we te moe om nog heel goed te spelen, dus die hebben we verloren. Al met al had iedereen heel goed gespeeld vond ik.

Groetjes, Renee.

vrijdag 8 januari hebben we in de timp in assen gespeeld.
we hebben 3-0 gewonnen.het was een leuke wedstrijd.
we hebben goed gespeeld.en het was gezellig.
groet Sanne.
meisjes C

hoi, ik ben renee engelen en ik moest afgelopen zaterdag een volleybalwedstrijd spelen tegen Peize.

2 meisjes uit een ander team deden ook mee, Britt en Lisanne. De eerste set hebben we gewonnen, maar ging best wel slecht en slordig.
De 2e set hebben we ook gewonnen, in het begin ging het nog steeds slecht maar later werd het beter. De derde set hebben we ook gewonnen en toen ging het ook goed..
Het was een leuke wedstrijd.

23 oktober om 18:30 vertrokken we vanaf snijders klaar voor de wedstrijd we moesten spelen tegen wik in boven Smilde het ging best wel goed!!!! alleen het switchen ging wat minder. toch hebben we wel met 3-0 gewonnen!!!! de eerste set speelden we 14-25 de tweede set speelden we 15-25 en de derde set speelden we ook weer 14-25 het was niet heel spannend maar wel een super leuke wedstrijd we hebben echt een super tof team

groetjes iris uit mc1

hallo
Hier eindelijk het verslagje van vrijdag 25 september in gieten.
Het was onze tweede wedstrijd.
We hebben 2-1 gespeeld dus gewonnen.
de eerste wedstrijd met 20-25 dus verloren.
en de de tweede wedstrijd met 25-14 gewonnen.en de derde met 25-18 gewonnen.
groetjes Sanne Pieters meisjes C