Welkom op de website van volleybalvereniging FAMA uit Smilde.

We zijn een bloeiende vereniging met ongeveer 130 leden in de leeftijd tussen de acht en vijfenzestig jaar! Deze leden komen uit de wijde omgeving om in onze thuisbasis De Smeltehal in Smilde een sportieve pot volleybal te spelen. Naast sportiviteit in en buiten het veld hebben we gezelligheid en enthousiasme hoog in het vaandel staan.

Bij FAMA kunt u zowel recreatief als in de nevobocompetitie spelen. We hebben namelijk:

• Drie damesteams in de competitie uitkomend in de 2e en 3e klasse
  • Een herenteam in de competitie uitkomend in de 1e klasse
  • Een herenteam recreatief
  • Een mixteam recreatief
  • Een meisjes C team
  • Een meisjes B team
  • ca. 60 minivolleyballers (CMV)

De trainingen worden verzorgd door gecertificeerde trainers op dinsdagavond, de vaste trainingsavond, aangevuld met de maandagavond voor een aantal teams. Kijk voor de trainingstijden op Trainingen FAMA De thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond en staan bekend als het “avondje FAMA”.

Zoals iedere vereniging draait FAMA bij de gratie van vele vrijwilligers. Extra handen in de commissies zijn altijd welkom.