Lid worden van Fama? of juist afmelden?

Hieronder vindt u alles wat u moet weten!

• Aanmelden:

Als u van plan bent bij Fama te komen volleyballen, hoort daar vanzelfsprekend een lidmaatschap bij. Voordat u echter besluit lid te worden, heeft u de mogelijkheid om drie keer vrijblijvend mee te trainen. U kunt dan de sfeer proeven, of bekijken of het niveau bij u past. Besluit u om lid te worden dan kunt u hiervoor het AANMELDINGS- EN MACHTIGINGSFORMULIER invullen.

N.B. Graag afdrukken, invullen en het ondertekende formulier inleveren bij de ledenadministratie of de penningmeester (zie adresinformatie op het formulier).

Digitaal invullen en mailen mag natuurlijk ook, maar een handtekening is op beide formulieren vereist! Dus graag na invulling printen, voorzien van handtekening, inscannen en dan pas mailen!

• Afmelden:

Omdat er ieder jaar weer misverstanden blijken te zijn nog even ter verduidelijking:

Bij opzegging van het lidmaatschap gedurende het lopende seizoen is men na opzegging nog de eerstvolgende termijn contributie verschuldigd.

Opzeggingen moeten per e-mail doorgegeven worden aan de ledenadministratie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.